14 nädalat Everesti ekspeditsioonini

Ettevalmistustega poolel teel

Tänaseks on ligi 10 nädalat mu Everesti treeningplaanist täidetud ning tunne muutub iga päevaga paremaks ja tugevamaks. Ent palju tööd on veel ees ja 14 nädala jagu ettevalmistust ootab tegemist.

Täna oli käesoleva nädala 4. trenn – 60 minutit 2. tsoonis jooksu koos 10 kg lisaraskusega. Homme on selle nädala kirss tordil ehk 3 tundi jooksu. Kuna väljas jooksmine on hetkel pigem keeruline, sest lihtne on endale kogemata viga teha, siis tuleb kõnealune jooks teha jooksulindil.

Sellise pikkusega jooks pole lindil just kõige meelepärasem variant, ent nende nädalate ja kuudega olen ennast tuimalt nõnda ära programmeerinud, et kõik trennid saavad tehtud, olenemata sellest, kui rasked ja ebamugavad need ka poleks. Kõik tuleb ära teha ja see on üks osa treeningust, sh ka vaimsest treeningust.

Peasponsor

Suur tänu mu peasponsorile Fenix Casinole, et olete Everesti projekti võimalikuks teinud ning läbi oma võnkumatu toetuse võimaldanud meil üheskoos maailma kõrgeima tipu poole püüelda.

Toetajad

Soovin tänada kõiki oma toetajaid, et olete vorminud mu selja taha tugeva tiimi: Ilves Transport, Stellen24, Ivar Maran ja Mart Kael, Demolit Lammutustööd, Jane Komp, Tesler Grupp, Priit Vungo ja Pricon OY, Celeste Kinnisvara, Tender Ehitus, Red Bull Eesti, Antaares AS, Reinpaul, Dr Oleg Anosov ja Life Clinic, Vulfram Sportswear, Velomarket ja Siim Hiielaid.

Suur aitäh kõigile, kes te mu tegemistele kaasa elate ning hea sõna ning energiata toetate. See tähendab mulle sellel tegusal ajal palju.

Rahulikku jõuluaega!

Autor

Kaspar Eevald

Jahin siin elus kõike, mis mind ja mu mõtlemist täiustab. Huvitun mõtlemise iseärasustest ning kõigest sellest, mis ratsionaalse mõistuse eesriide taha peitub.

Autor: Kaspar Eevald

Kaspar Eevald

Jahin siin elus kõike, mis mind ja mu mõtlemist täiustab. Huvitun mõtlemise iseärasustest ning kõigest sellest, mis ratsionaalse mõistuse eesriide taha peitub.

Mida siit leiad?

Minu tegemised vabasukeldumises ja spordis, mõned mõtisklused ühiskonna, psühholoogia ja filosoofia teemadel.