Teel tippu: Project Matterhon dokfilm

Värskelt valminud esimene dokumentaalfilm

Head toetajad, sõbrad ja koostööpartnerid!

Mul on suur au teatada kogu meie väikese filmitiimiga, et mu kõige esimene dokumentaalfilm on lõpuks valmis. Nagu enamus teist teavad, oleme seda hetke pikalt oodanud ning selle kallal tiimiga kõvasti vaeva näinud, et saada valmis mu päris esimene dokumentaalfilm. Nüüd on see hetk käes ja peagi ekraanidelt vaadatav.

Trailer

Teel Tippu: Project Matterhorn trailer

Filmist

Teel tippu: Project Matterhorn on dokumentaalfilm mägironimisest ja alpinismist, mis toob vaatajateni kõik telgitagused sellest, kuidas läksime 2021 a. suvel Alpidesse, et ronida ühe maailma kõige ikoonilisema ja erilisema mäe – Matterhorni tippu. Käime läbi teekonna alates ettevalmistustest kuni õpetliku kogemuseni Mont Blancil. See on lugu spordist, unistustest ja võnkumatust motivatsioonist eesmärke ellu viia.

Film annab vahetu ja ausa ülevaate meie tiimi tegemistest ning ettevalmistustest, samuti emotsioonidest ja läbielamistest, millega pidime üheskoos ja ka eraldi toime tulema, et kahenädalane väljakutse edukalt ellu viia. Seda, kui hästi ja sujuvalt see mägedes jäädvustamine meil kahese duona tegelikult õnnestus, saab näha peagi filmist endast.

Meeskond

Režissöör: Kaspar Eevald
Loovdirektor: Marten Must
Produtsent: Kaspar Eevald
Stsenarist: Kaspar Eevald
Montaaž: Marten Must
Operaatorid: Aivi Raja, Kaspar Eevald, Marten Must, Dave Searle
Kunstnik: Marten Must, Aivi Raja
Helirezissöör: Marten Must
Toimetaja: Laura Salumets-Tutt
VFX: Rando Kraav

Projekti sponsorid ja toetajad

Autor

Kaspar Eevald

Jahin siin elus kõike, mis mind ja mu mõtlemist täiustab. Huvitun mõtlemise iseärasustest ning kõigest sellest, mis ratsionaalse mõistuse eesriide taha peitub.

Autor: Kaspar Eevald

Kaspar Eevald

Jahin siin elus kõike, mis mind ja mu mõtlemist täiustab. Huvitun mõtlemise iseärasustest ning kõigest sellest, mis ratsionaalse mõistuse eesriide taha peitub.

Mida siit leiad?

Minu tegemised vabasukeldumises ja spordis, mõned mõtisklused ühiskonna, psühholoogia ja filosoofia teemadel.